VM i Syd Afrika + DM

VM i Syd Afrika er nu slut og jeg har været hjemme i et par dage. Resultatet blev en fornem 7. plads, som jeg er meget tilfreds med. Vi roede alt hvad vi kunne i løbet og fik lavet nogen gode overbærringer. Vi var begge enige om, at det bedste ved løbet var den første overbærring. Vi kom hurtigt op af både, løb godt og kom hurtigt ud og satte et lille styk til vores modstandere.

Udover selve løbet var det en kæmpe oplevelse at være i Syd Afrika. Det var meget syrealistisk at se hvor anderles et land det er end Danmark.

Inden jeg tog af sted var jeg til DM. Det var rigtig hårdt, da jeg skulle rejse lige efter mit sidste løb. Det var svært at få den samme energi og følelse i kroppen, som jeg plere at have til stævner. Men jeg formåede at få nogen gode løb og fik en søv og en bronze medalje med hjem.

Min sæson er stille roligt ved at være slut. I næste weekend er der et hyggeligt afslutningsstævne hvor jeg skal ro 14 km i mix k2. Det biver rigtig hyggeligt og efter stævnet står det på 2 uger fri fra træning og dagligdagens stress.