Remote Backup

Remote Backup

Sikkerhedskopiering af data

Remote Backup installeres på en computer eller server, og det indstilles til at tage automatisk sikkerhedskopi af bestemte data, på et givent tidspunkt. Man kan specifikt udvælge, hvilke filer og data man ønsker at have sikkerhedskopi af.

Som standard er det valgt, at sikkerhedskopien opbevares i 7 dage på serveren. Det betyder, at der hver 7. dag sker en overskrivning af den eksisterende sikkerhedskopi på den eksterne server. Dette kan tilrettes til flere dage - hvis det ønskes. 

Remote Backup kræver kun, at computeren er tændt, er tilsluttet internettet og vil køre, uanset om maskinen benyttes og har filer åbne. Filerne vil sikres med en 128-bit SSL kryptering og sendes til sikkert datacenter i Danmark.

Efter endt backup kan e-mail rapport sendes til udvalgt e-mailadresse hos kunden og MediaSolution for at sikring af succesfuld backup.

Sikkerhedskopiens plads på den eksterne server gøres op i GB. Kvota starter fra 1 GB - hvis kvota overskrides vil vi tage kontakt til kunden for mulig udvidelse.

Der afregnes for anvendte GB på serveren. Priserne er opgjort pr. mdr. og er + moms.