365 Post

365 Post

  • Sikker e-mail løsning og stærkt værktøj til at holde styr på aftalerne
  • Kryptering af forbindelse mellem e-mail program/app og postserver
  • Synkronisering af mail, kalender og kontakter mellem dine enheder
  • Mulig tilvalg af 1.000 GB OneDrive til backup af Dokumenter, Billeder, Skrivebord mv.
  • Mulig tilvalg af Office-programmerne Word, Excel, Outlook, Powerpoint m.fl. til PC/Mac, smartphones og tablets

Mange benytter stadig de ældre POP3 e-mail postkasser hvor mails sendes i klartekst og derved er lette for en hacker at læse og forbindelsen mellem e-mail program/app og postserveren er ikke krypteret. Har du eksempelvis e-mail adresse der ender med @webspeed.dk, @mail.dk, @post.tele.dk, @mail.tele.dk, @youmail.dk, @privat.dk, @biaf.dk – så er det tid til at skifte til den bedre og mere sikre e-mail løsning 365 Post.

365 Post kører Exchange på postserveren hvilket giver dig en ny funktionalitet i form af synkronisering af e-mail-, kalender- og kontaktpersondata mellem dine enheder. Lige meget hvilken enhed du nu sender fra – så samles dine sendte e-mail i Sendt post mappen på serveren og kan dermed ses fra alle enhederne – modsat POP3 løsningen.

Du kan altså nemt gemme dine aftaler, huskesedler og kontaktpersoner i din nye 365 Post e-mail løsning hvilket giver dig et stærkt værktøj til at overholde aftalerne og sikre at du ikke glemmer eller går glip af noget. Med denne løsning kan du nemt kan skifte mellem PC, Mac, Android, Samsung, Huawei som det passer dig – da det stort set fungerer på alle platforme og kort sagt er den bedste løsning du kan få!

E-mail kommunikation er vigtigt for alle og det bør prioriteres højt at man ikke bliver hacket og udnyttet af kriminelle. Med 365 Post kan vi sikre din e-mail postkasse med multifaktorgodkendelse så der sendes besked til din mobil med krav om godkendelse af dig – hvis nogle forsøger at logge ind på postserveren. På denne måde har du styr på at det kun er dig der får adgang til dine e-mails.

Du kan vælge en e-mail adresse der ender med @365post.dk til din nye postkasse. Den kunne eksempelvis være anders@365post.dk og må ikke indeholde tegnene æ, ø, å eller specialtegn. Vi hjælper dig med at lave en stærk adgangskode og hvordan skifter den hver 3. måned. 365 Post fungerer på PC, Mac hvor der kræves Microsoft Outlook e-mail program og kan ligeledes anvendes i browser som webmail. 365 Post kan opsættes/anvendes på IOS og Android smartphones og tablets.

Få de kendte Office apps med i din 365 Post løsning

365 Post fås med tilbehør idet man kan tilkøbe 1.000 GB OneDrive løsning der kan benyttes til backup/ sikring af dine datamapper Dokumenter, Billeder og Skrivebord til skyen. Det er muligt at tilkøbe abonnement på Office-programmerne Microsoft Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Publisher(PC) og Access(PC) og programmerne kan installeres på samlet 5 computere/smartphones/tablets.

Domæne test