DeskCloud

DeskCloud - Fjernskrivebord

  • Digitalt Fjernskrivebord
  • Nem adgang fra flere platforme
  • Tilpasses nemt virksomheden
  • Kendt fast driftomkostning

Spar server udgiften

At overgå til en IT-løsning i skyen handler ganske enkelt om et skifte fra at have server/backup i eget hus - til at få en løsning hos en Cloud-udbyder og derved slippe for selv at købe, installere og drifte egne servere.

Arbejd alle steder

Denne løsning gør det nemt for medarbejderne at arbejde alle steder fra - via fjernskrivebordsadgang fra en hjemmeside - derved får medarbejdere adgang til virksomhedensnetværk.

Samtidig vil tilgangen kunne benyttes fra forskellige platforme; computer, smartphone eller tablet blot der er internetforbindelse. I DeskCloud løsningen kan medarbejderen få adgang til virksomhedens fællesdrev, benytte Microsoft Office-programmerne Word, Excel, Outlook og Powerpoint eller andre programmer som regnskabsprogrammer, beregningsprogrammer m.v.

Den fleksible løsning

Løsningen er meget fleksibel og kan let skaleres op og ned f.eks. i antallet af brugere, så løsningen altid er tilpasset den aktuelle udvikling i virksomheden og kan skræddersyes til virksomhedens behov og programmer. Virksomheden betaler fast pris pr. bruger pr. mdr. - hvor backup/support og programlicenser m.v. er inkluderet i prisen.

Virksomheden betaler fast pris pr. bruger pr. mdr.
- hvor backup/support og programlicenser er inkluderet i prisen.