Microsoft 365

Microsoft 365

Har virksomheden brug for et stærkt værktøj?

Med Microsoft 365 får virksomheden den bedste e-mail/kalender/kontaktpersonløsning med Exchange, har mulighed for at tilvælge abonnement på de kendte Microsoft Office-programmer og kan høste fordelene ved en cloudbaseret skalérbar løsning.

Microsoft 365 gør virksomheden mere mobil og medarbejderne er ikke begrænset af bestemte enheder eller placeringer.

Når e-mail-, kalender- og kontaktdata placeres i skyen kan den synkroniseres på flere enheder f.eks. computere, smartphones og tablets. Medarbejderen kan derfor arbejde effektivt fra forskellige enheder og data synkroniseres og bliver ens på dem alle.

Samtidig er der mulighed for nem central administration af brugere, abonnementer og adgange for virksomhedens IT-ansvarlige.

Medarbejderne vil have de bedste vilkår for kommunikation og et stærkt værktøj til at løse arbejdsopgaverne i hverdagen.

Vi rådgiver i valg af den rette løsning.

Microsoft 365 består af forskellige pakker/produkter, som vi hjælper med at vælge - ud fra jeres behov.

Indeholder typisk en 50 GB Exchange postkasse der synkroniserer e-mail/kalender/kontaktpersondata mellem din computer, smartphone, tablet og webmail.

Skal medarbejderen kunne downloade og benytte Office-programmerne Word, Excel, Outlook, PowerPoint m.v. på op til 5 computere / tablets - skal der tilvælges en Business Standard licens.

Installation og opsætning af computer, telefon og tablet

Vi hjælper gerne med opsætning/oprettelse af Microsoft 365 sky/Exchange-postkasser på dit eget domæne(virksomhed.dk), ligesom vi klarer opsætning på computere, smartphones og tablets. Med sikkerhedsfunktioner som DKIM/DMARC sikrer vi at jeres e-mail adresser ikke misbruges af andre til fupmails og som yderligere sikkerhed kan tilføjes 2-faktor/multifaktorgodkendelse.

Systemet kan sættes op med kalenderdeling mellem brugerne samt møder / konferencer via Microsoft Teams-funktionen.