AVG Anti-Virus

AVAST Anti-Virus / CloudCare

  • Programmet er på dansk
  • Vi installerer programmet på din computer.
  • Professionelt software der ikke sløver din PC.
  • Individuelle løsninger tilpasset brugerens behov.
  • Sikkert med daglig opdatering, overvågning og ugentlig scanning.
  • Prisbillige 2 års licenser.

AVAST arbejder real-time. 

Avast programmet arbejder imens du arbejder. Det scanner links, tjekker for malware og beskytter mod online-sikkerhedstrusler på websider du besøger, så du ikke får truslerne ind på computeren.

AVAST har Smart Scanner

Når du ikke arbejder på din PC begynder Avast programmet at scanne filer og computer for sikkerhedstrusler. Derved undgåes det at antivirusprogramemt konflikter med anvendelsen af computeren og skaber unødige forsinkelser for virksomhed og medarbejdere.

Et godt, funktionelt og effektivt antivirus program. 

Som en god sikkerhed anbefales det altid at installere anti-virus software på computerne/serverne til at hjælpe med at scanne e-mails og hjemmesider før man besøger dem.

Her kan vi anbefale AVAST  Business CloudCare til opgaven.

Fuld support i hele licensperiodens løbetid.

Det er med i prisen at vi installerer det på computeren via fjernsupport og sørger for indstilling af automatisk ugentlig scanning. Vi hjælper med evt. problemer i programmet i licensperiodens løbetid.

Et godt råd vil endvidere være at sikre backup af virksomhedens data - så et evt. angreb ikke lukker virksomheden ned i længere tid.
Hvilket desværre er sket... - når uheldige virksomheder rammes af ransomware virus der ofte låser og krypterer filer mod løsesum.

I AVAST CloudCare versionen kan der tilvælges backup funktion, så der automatisk bliver taget sikkerhedskopi af data på computeren (ud på ekstern server).

Avast har overtaget AVG og leverer nu stærkt samlet produkt i Avast Business CloudCare!
AVG Anti-Virus produktet udgår og erstattes af Avast Business CloudCare – hvilket vi naturligvis hjælper vores kunder med at gennemføre.