Avast Anti-Virus

AVAST Anti-Virus / CloudCare

  • Programmet er på dansk
  • Vi installerer programmet på din computer.
  • Professionelt software der ikke sløver din PC.
  • Individuelle løsninger tilpasset brugerens behov.
  • Anti-virus program med daglig opdatering, overvågning og ugentlig scanning.
  • Konkurrencedygtige priser på 2 års licenser.

AVAST arbejder real-time. 

Avast programmet arbejder mens du arbejder. Det scanner links, tjekker for malware og beskytter mod online-sikkerhedstrusler på websider du besøger, så du ikke får truslerne ind på computeren.

AVAST har Smart Scanner

Når du ikke arbejder på din PC begynder Avast programmet at scanne filer og computer for sikkerhedstrusler. Derved undgås det at antivirusprogrammet konflikter med anvendelsen af computeren og skaber unødige forsinkelser for virksomhed og medarbejdere.

Et godt, funktionelt og effektivt antivirus program. 

Som en god sikkerhed anbefales det altid at installere anti-virus software på computere/servere for scanning af e-mails og hjemmesider før man besøger dem.

Her kan vi anbefale AVAST  Business CloudCare til opgaven.

Fuld support i hele licensperiodens løbetid.

Det er med i prisen at vi installerer programmet på computeren, via fjernsupport, og sørger for indstilling af automatisk ugentlig scanning. Vi hjælper med evt. problemer i programmet i licensperiodens løbetid.

Et godt råd vil endvidere være at sikre backup af virksomhedens data - så et evt. angreb ikke lukker virksomheden ned i længere tid.
Hvilket desværre er sket... - når uheldige virksomheder rammes af ransomware-virus der ofte låser og krypterer filer mod løsesum.

I AVAST CloudCare versionen kan der tilvælges backup funktion, så der automatisk bliver taget sikkerhedskopi af data på computeren (ud på ekstern server).

Avast CloudCare Backup koster kr. 30 + moms pr. mdr. pr. 25 GB og kan deles mellem flere computere/servere.

Avast har overtaget AVG og leverer nu et stærkt samlet produkt i Avast Business CloudCare!
AVG Anti-Virus produktet udgår og erstattes af Avast Business CloudCare – hvilket vi naturligvis hjælper vores kunder med at gennemføre.