Anne Hauge Sørensen

Anne Hauge & MediaSolution sponsor kajak

Europamesterskabet 2017 + en udtagelse til VM

Den 29 og 30 juni roede jeg EM maraton. En helt vild god oplevelse og nogen gode løb.

Torsdag den 29 juni roede enerkajak over de 19 km. Det var et heftigt løb med en masse taktik og små sprinter, for at ro de andre af. i 5 ud af 5 runde lå jeg sammen med 3 andre piger og kæmpede om 3. pladsen. På den sidste kort runde på 1000m slap mine kræfter op, og jeg trak det korteste står mellem os piger. Det blev til en 6. plads, som jeg er stolt og tilfreds over. Jeg var 21 sekunder fra en 3. plads. Alt i alt et godt løb, men også en hel del erfarring, som jeg kan tage med hjem.

Fredag den 30 juni var jeg i aktion igen. Denne gang i toerkajak over de 19 km. De første 100m af løbet gik rigtig godt. Vi lå ved sidden af den førrende båd, indtil en båd fra Ukraine ramte vores båd, så vi ingenting kunne gøre og den føreste gruppe slap væk. Vi kæmpede videre og vi kom op og lå i anden gruppe, som kunne give en 4. plads. Nogen småfejl gjorder, at kom ned og skulle kæmpe og 5. pladsen mod Italien. I overærringen inden den korte runde på 1000m løb italienerne os bevidst ind i et hegn. I følge mig burde det give dem en tidsstraf, da det gjorder, at vi midstede vores 5. plads. Vi kom i mål som nr. 6. Et løb som var maraton når det er bedst. Jeg var frustreret da jeg kom ind, men jeg vidste at jeg gjorder hvad jeg kunne. Alt i alt var vi tilfredse med løbet, selvom vi havde et par uheld undervejs.

Mine gode placeringer har gjordt, at jeg er blevet udtaget til at repræsentere Danmark til verdensmesterskabet til september i Syd Afrika. Indtil videre er jeg udtaget i toerkajak, og der kommer nærmere info når vi kommer tættere på.

Efter EM har jeg været på hårdtræningslejr i en uge. En hård og god uge.

 

 

Dobbelt danmarksmester på maraton 2017

Dobbelt danmarksmester på maraton 2017

I weekenden den 17-18/6 deltog jeg i DM maraton, hvor jeg vandt begge min løb og blev dobbelt danmarksmester i u18 klassen.

Jeg skulle ro lørdag eftermiddag og søndag middag. Om lørdagen roede jeg 21 km med 8 overbærringer i enerkajak. Efter 2 km lå jeg klart forrest. Det resulterede oven i købet, at jeg hentede to senior roere, som har deltaget til mange DM, EM og VM og vundet medaljer.Nr. 2 i min klasse kom i mål 16 min efter mig.

Om søndagen roede jeg igen 21 km med 8 overbærringer denne gang i toerkajak. Efter et ønske fra flere person skulle dame u18, herre u18, dame senior og herre senior starte sammen. Det var en vild start, hvor herrerne gav mange bølger. Dog fik vi en god start og lå sammen med en herre seniorbåd meget af vejen.

Min makker og jeg kom i mål som nr. 1 efter et godt løb.

Det gode løb i toerkajak resulterede i, at jeg sammen med min makker blev udtaget i toerkajak til EM maraton. Derved skal jeg nu både ro enerkajak og toerkajak til EM maraton. 

Efter weekenden har jeg fået erfarring, som jeg vil tage med til EM. Jeg rejser til EM maraton om en uge.

Bagsværd regatta og snart DM maraton

BAGSVÆRD REGATTA OG SNART DM MARATON

Fra den 2/6 til den 4/6 var jeg til Bagsværd regatta. Det var en hård weekend med mange løb, som jeg skulle præstere på.

I år til Bagsværd regatta havde vi også glæde af nogen hurtige tysker. Jeg kom hjem med 3 medaljer hvor 2 var sølv og en var bronze.

Det blev også til en 4 plads på 1000 i enerkajak, hvor en tysker løb med sejren. I den kommende weekend den 17-18 juni deltager jeg til DM maraton i Vallensbæk. Her skal jeg ro 2*22 km i hendholdsvis enerkajak og toerkajak. Den bliver en weekend hvor jeg skal suge erfaring og prøve nye taktikker, som mulighvis kan gavne mig til europamesterskabet i maraton her om ca. 2 uger.

Jeg håber på det bedste her i den kommende weekend og træne alt hvad jeg kan mod europamesterskabet.

Udtaget til europamesterskaberne + Maribo regatta

UDTAGET TIL EUROPAMESTERSKABERNE

I dag den 22/5 2017 er jeg blevet udtaget til europamesterskaberne i maraton. Stævnet er i perioden 30/6 til den 2/7 i Portugal. Det bliver en stor oplevelse og jeg glæder mig til at skulle ud og konkurrere med de andre gode lande.

I weekenden den 20-21/5 var jeg til Maribo regatta. Det blev til 3 medaljer to sølv og en bronze.

Om 2 uger tager jeg afsted til stævne igen, men der bliver det med friske arme og en krop som er parat til at præstere.