DeskCloud

DeskCloud

Skrivebord i skyen - den fleksible løsning

At overgå til en IT-løsning i skyen handler ganske enkelt om et skifte fra at have server/backup i eget hus - til at få en løsning hos en Cloud-udbyder og derved slippe for selv at købe, installere og drifte egne servere.

Denne løsning gør det nemt for medarbejderne at arbejde alle steder fra - via fjernskrivebordsadgang fra en hjemmeside - derved får medarbejdere adgang til virksomhedensnetværk.

Samtidig vil tilgangen kunne benyttes fra forskellige platforme; computer, smartphone eller tablet blot der er internetforbindelse. 

I DeskCloud løsningen kan medarbejderen få adgang til virksomhedens fællesdrev, benytte Microsoft Office-programmerne Word, Excel, Outlook og Powerpoint eller andre programmer som regnskabsprogrammer, beregningsprogrammer m.v..

Løsningen er meget fleksibel og kan let skaleres op og ned f.eks. i antallet af brugere, så løsningen altid er tilpasset den aktuelle udvikling i virksomheden og kan skræddersyes til virksomhedens behov og programmer.

Virksomheden betaler fast pris pr. bruger pr. mdr. - hvor backup/support og programlicenser m.v. er inkluderet i prisen.